Het nut van examentraining

Vaak zien we dat de vraagstelling van een examen compleet anders is dan wat je gewend bent op je tentamens of proefwerken. Met de examentraining leer je de vraag anders lezen en tijdens de training leer je hoe je met een stappenplan een vraag kan beantwoorden voor de volle punten. Ook zorgt de examentraining ervoor dat je in een korte tijd alle examenstof weer onder de knie hebt, ook de stof van de voorgaande schooljaren. De training is een intensieve manier van voorbereiding om goed te slagen. 

 

Bij PLUK Begeleiding geloven wij erin dat het helpt om de manier van vraagstelling goed te begrijpen. Daarbij behandelen wij relevante oefenopdrachten en behandelen wij ook examenopdrachten van voorgaande jaren. Op deze manier zien wij ook waar jij wellicht vastloopt en hoe wij jou hierin weer een duwtje in de juiste richting kunnen geven. Daarnaast zorgen wij tijdens de examentraining er niet enkel voor dat jij je examens goed maakt, maar ook dat je het vak daadwerkelijk ook inhoudelijk begrijpt. Dit vinden wij namelijk ook niet geheel onbelangrijk. 

 

Ook goed om te weten: wij hanteren een tarief van €185,- voor de examentraining en hierin zit 20 uur aan training inbegrepen. Hierbij mag je verschillende vakken combineren, oftewel de 20 uur mag jij op jouw manier verdelen over verschillende vakken indien gewenst. Moet je onverhoopt toch een herexamen afleggen terwijl je bij ons een training hebt gevolgd? Dan krijg je 5 uur extra training zonder enige bijkomende kosten. Deze 5 uur zitten dus gewoon in het pakket van €185,- inbegrepen. 

 

Vind je 20 uur aan training te veel? Geen probleem, je kunt ook losse lessen afnemen en wij stomen je alsnog klaar voor je eindexamens. In dit geval geldt het reguliere bijlestarief. De bijles tarieven zijn als volgt: 

 

- 1 uur per week: €22,00 per uur

- 2 uur per week: €20,00 per uur 

- 3 uur per week: €18,00 per uur

- 4 uur per week of meer: €16,00 per uur. 

 

 

 

Wil je een examentraining volgen voor een van de vakken waar jij moeite mee hebt? Neem dan contact op met ons via het e-mailadres info@plukbegeleiding.nl of stuur ons een appje via het telefoonnummer 06-51127243. Ook hebben wij sinds kort een chatfunctie. Je kunt rechtsonderin op Live Chat klikken of via je smartphone zie je rechtsonderin tekstballonnetjes om een chatgesprek met ons te starten.