Huiswerkbegeleiding

De kinderen maken bij ons huiswerk in een rustige maar gezellige en huiselijke sfeer. Zie hieronder hoe de aanmelding van huiswerkbegeleiding verloopt. 

Stap 1

Je komt bij ons samen met je ouder(s) langs op intake gesprek bij ons op locatie. Mochten jouw ouders niet meekunnen, is dat absoluut geen probleem en mag je uiteraard ook zelf komen kijken. Je ziet de locatie waar je de begeleiding zal volgen en je gaat met ons in gesprek om te kijken waar je tegenaan loopt, waar juist je krachten liggen en als je bij ons de begeleiding wil gaan volgen wat de bedoeling is. Mocht je tijdens het gesprek al besluiten om de begeleiding te gaan volgen, maken we gelijk een weekplanning en maken we ook een afspraak voor een gratis proefles. 

Stap 2

Je volgt bij ons een proefles, mocht blijken dat dit toch niet bevalt, is deze les uiteraard vrijblijvend en is dat geen enkel probleem. Dan heb je het in ieder geval geprobeerd. 

 

Bevalt de proefles je verder goed, dan gaan we je inschrijving in orde maken. Hier komt ook bij kijken dat wij dan toegang krijgen tot jouw cijfers zodat wij je voortgang goed kunnen monitoren. Je krijgt je eigen mapje met daarin jouw planning en andere nodig informatie. Wij hanteren GEEN inschrijfkosten en je kunt hierna gelijk beginnen met de begeleiding.

Stap 3

Op het moment dat je binnenkomt om de begeleiding te volgen, pak je eerst je mapje en kijk je samen met de aanwezige coach naar de planning. De coach bekijkt wat je moet doen en vinkt af zodra het huis- en leerwerk gecontroleerd is. Tijdens het maken van je huiswerk mag je best oortjes in en muziek luisteren. Uiteraard houden wij wel scherp in de gaten dat de telefoon geen afleiding is. Blijkt de telefoon toch een afleiding, dan gebruik je even tijdelijk geen telefoon totdat je het leergedrag weer op de rit hebt. 


Leren mag op onze comfortabele bank (schoenen uit natuurlijk) en lekker ontspannen je leerwerk afronden, gewoon omdat het kan! Huiswerk maak je uiteraard wel gewoon aan tafel. 

 

Tijdens de begeleiding is er voldoende eten en drinken aanwezig. Dus mocht je gelijk uit school naar de begeleiding toekomen, kun je uiteraard eerst hier even wat eten en drinken. Ook tijdens het leren en maken van huiswerk kun je zo nu en dan wat te drinken pakken.