Studiebegeleiding Arnhem

 

Studiebegeleiding Arnhem in een ontspannen setting

 

Onze studiebegeleiders in Arnhem helpen uw kind op een ontspannen wijze bij het huiswerk. We doen dit gezellige in een huiselijke setting. Heerlijk op de bank. Het maken van het huiswerk doen we vanuit praktisch oogpunt wel aan tafel. Hoe verloopt het aanmelden van uw kind bij PLUK Begeleiding? We plannen allereerst een vrijblijvende intake. U komt dan met uw zoon of dochter bij ons in Arnhem. Als u kind het alleen wil doen is dat ook helemaal prima. We laten dan zien waar de studiebegeleiding plaatsvind en ook wordt er kennis gemaakt met de studiebegeleider. Tijdens het intakegesprek inventariseren we waar de zwakke en juist ook de sterke kanten van de leerling zich bevinden. We verkennen de mogelijkheden die wij hebben. Wat kunnen wij doen tijdens de studiebegeleiding? Soms is het tijdens dit gesprek al helder dat een leerling bij ons komt voor begeleiding. In dat geval maken we direct een weekplanning en plannen we de gratis proefles.

 

Volg bij studiebegeleider Arnhem eerst een vrijblijvend proefles

 

Voordat je met de studiebegeleiding in Arnhem start, wil je eerst weten of onze aanpak jou aanspreekt. We bieden je daarom een gratis proefles aan. Bevalt het je niet? Geen enkel probleem, dan zit je nergens aan vast. Wil je wel met ons verder, dan regelen we de inschrijving. Het is dan noodzakelijk dat wij inzicht hebben in de behaalde cijfers. We overhandigen je een eigen mapje waarin je de planning en andere informatie bewaart. Inschrijfkosten betaal je bij ons trouwens niet. Na deze inschrijving kun je meteen starten met de studiebegeleiding bij ons in Arnhem.

 

Onze studiebegeleiders Arnhem staan het luisteren van muziek toe

 

De studiebegeleider in Arnhem geeft je redelijk wat vrijheid. We zijn bij PLUK Begeleiding geen streng huiswerkinstituut waar niks mag. Vind jij het prettig om tijdens het maken van je huiswerk je oortjes in te doen en naar muziek te luisteren? Prima! Uiteraard houden wij wel in de gaten in hoeverre de telefoon een afleiding voor jou betekent. Trekken we die conclusie, dan gaan we even een tijdje verder zonder telefoon. Zit het leerproces weer goed op de rit, dan mag de smartphone er gewoon weer bij. Misschien is het handig als uw zoon of dochter direct uit school naar de studiebegeleiding in Arnhem komt? U hoeft dan geen eten of drinken mee te geven. Dat is bij ons gewoon in de prijs inbegrepen.